Mesaj Sayısı : 176Doğum tarihi : 18/02/91Kayıt tarihi : 31/03/09Yaş : 33Nerden : BursaRuh HaLim : Tuttuğu takım : Rep Gücü : Dikkat : Kazan Kova xD Güç Sistemi AktifLik: (0/0) Başarı Puanı: (0/0) GüçLüLük: (0/0)
Konu: Msn Botu Yapalım (Anlatımlı) Cuma Mayıs 15, 2009 7:05 am
Tanitim: Üreticinin Açiklamasi : Msn Protokolü üzerinden çalisan* verdiginiz kelimelere ve bu kelimelere gelecek cevaplara göre çalisan bir bot uygulamasi. Kendi botunuzu kendi kelimelerinizi ekleyerek yapabiliyorsunuz. Örnegin bir sözlük veya arkadaslarinizi çildirtmaya yarayacak botlar yapabilirsiniz. Ayrica ögrenme özelligi sayesinde botun konustugu kisiler de bota yeni kelimeler ögretebilir.
programin kullanimi aslinda cok basit resimli anlatim yapicaktm ama gerenk yok gibi geldi anlasilmayn bi yer olursa yardm etmeye calisirm olmadi resimli anlatim yaparis
simdi gelen yazilara otomatik cevap verilmesi icin bazi seyler yapmamiz gerekiyo olay gayet basit herhangi bir klasor un icinde sag tiklayip yeni yeni metin belgesi secenegine tiklayip istege gore ad veriyosunuz ve sonra bu belgeyi acip satirlar halinde bi takim yazilar yazicaz bu yazilar [ kodlar] soyle olmali
seklinde bi liste hazirliyoruz simdi ise JMSNBOT u acip en sol en alttaki tusa basarak kaydettigimiz metin belgesini buluyorz ve ekliyoruz
ayrica yaptiginiz listede degisiklkler yapabilir ve buunu soldan ikinci tusla istediiniz bi yere kaydedebilirsiniz
elimden geldiince basite indirgeyerek anlatmaya calistim ve uzun oldu biraz farkindayim aslinda islemler cok kolay cogu kullanici bunu cok rahat yapabilir ama bn herkese hitap etmesi icin boyle bi yol ozledm herkese kolay gelsn bu arada sorunlarinizi bu basliktan alabilirm ki ins hic bi sorunla karsilasmazsiniz
[ cenem cok mu dustu ne ]
BRL
Mesaj Sayısı : 1207Doğum tarihi : 07/02/94Kayıt tarihi : 31/03/09Yaş : 30Nerden : BursaRuh HaLim : Tuttuğu takım : Rep Gücü : Dikkat : Burda ben varım.. Güç Sistemi AktifLik: (10/10) Başarı Puanı: (10/10) GüçLüLük: (10/10)
Konu: Geri: Msn Botu Yapalım (Anlatımlı) Paz Mayıs 17, 2009 2:42 am