| Azeri Şiiri | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
BRL
Mesaj Sayısı : 1207 Doğum tarihi : 07/02/94 Kayıt tarihi : 31/03/09 Yaş : 30 Nerden : Bursa Ruh HaLim : Tuttuğu takım : Rep Gücü : Dikkat : Burda ben varım..
Güç Sistemi AktifLik: (10/10) Başarı Puanı: (10/10) GüçLüLük: (10/10)
| Konu: Azeri Şiiri Ptsi Nis. 20, 2009 7:32 am | |
| ARKADASLAR BURDA BEN AZERI SIIRLERI YAZICAM.AMA LUTFEN YORUMLARINIZI BILDIRIN,BEYENIB BEYENMEDIYINIZI SOYLEYIN
DARIXACAQSAN Omurden silinmez xatirelerin Usudeceksen bashqa elleri Isti ellerim ucun darixacaqsan Yagacaq yoluna hicran yagishi Dusecek qelbine hesret nagisi Yoracaq qelbini ozge baxisi Menim gozlerimcun darixacaqsan Cox xatire qaldi gulum duzlerden Taninar sevgimiz qalan izlerden Bezeceksen,shirin, yalan sozlerden Aci sozlerimcun darixacaqsan Bextin,taleyinle barishanda sen Baxib o heyata alishanda sen Ozgeyle omur yasamaga qerar verende sen Yenede menimcun darixacaqsan!!! | |
|
| |
BRL
Mesaj Sayısı : 1207 Doğum tarihi : 07/02/94 Kayıt tarihi : 31/03/09 Yaş : 30 Nerden : Bursa Ruh HaLim : Tuttuğu takım : Rep Gücü : Dikkat : Burda ben varım..
| Konu: Geri: Azeri Şiiri Ptsi Nis. 20, 2009 7:32 am | |
| Agladar seni Konlunu verme her goren yada, Cunku, bir gun seni terk eder oda. Mehebbet elinden dusersen oda, Nakam mehebbetin agladar seni. Gozel qiz omrunu verme sen bada, Bir zaman taleyin agladar seni. Kecdiyin yollara boylananda da, Nakam mehebbetin agladar seni. | |
|
| |
BRL
| Gede bilersen Madamki icinde o atis sondu Bir daha yandirmadan gede bilersen Aglinda qalmasin bu son baxislar Uzume baxmadan gede bilersen Illerdir verdiyin kederi gorme Ustume yixdigin qusseni gorme Omrumden aldigin gunleri gorme Menide gormeden gede bilersen Sen dusun yarani kimler saracaq Sen dusun konlunu kimler alacaq Bir an once yox ol, oldu olacaq Bir vida etmeden gede bilersen Demek menem gunahkar sen ise haqli Men zalim bir dusmen sen ise vefali en gozeli alib meni ise atmali Meni bagislamadan gede bilersen Calisma ozunu vida etmeye Calisma gozunden yaslar tokmeye Mecburda deyilsen bir sey demeye Hec bir sey demeden gede bilersen | |
|
| |
BRL
| Goz yaslarim Goz yaslarim axdi gozlerimden Sorusdum hara niye axirlar. Dediler sevgiden yogrulublar, Sevgilimin yanina qacirlar. Bir muddet onlari seyr eledim men Sanki o damlalar kecdi qelbimden. Qelbimden qopartdi sevgini aldi O damlalar meni odlara saldi. Kecmis mehhebbeti saldi yadima, Bu zaman dostlarim catdi dadima. Onlar calisdilar unutdurmaga, Sonra da kecdiler ovundurmaga. Yadima dusmusdu..Yaxsi bilirler... Dostlar goz yaslarin yaxsi silirler. Onlar sevgimize sahid olmusdu, Ayrilanda mene destek cixmisdi. O gunleri unutmaq cetin oldu Ayrildiq... Mehebbet gulumuz soldu. Sonradan alisdim unutdum seni Sen de unutmusdun seni seveni... Goz yaslarem axdi gozlerimden Artiq bilirem hara axirlar, Kecmisde sevdiyim bir kes vardi, Bax o kesin yanina qacirlar... | |
|
| |
BRL
| Vefasiz qiz Bu gunahdirmi ki, sevmisem seni Dusundum hem sevib hem sevilerem Bexdim qara geldi sevdin ozgeni Bildim ki, cekerek qem sevilerem Vuruldum men sene sevgibaginda Sen bir Leyli oldun men ise Mecnun Bilirsen indi men sam isiginda Yaziram bu se'ri sakit ve yorgun Yuxuya getmisem bir bax tersliye Gezirik seninle fani dunyada Sonra kederlendim bilirsen niye? Elimden tutmusdun amma royada Ilahi bu yuxu olarmi gercek Yenede yuxudu faydasi yoxdur Seni ozgesile gozumle gorcek Bildim ki yuxunun menasi yoxdur Ne gecem var indi nede gunduzum Her gece her seher hesretindeyem Sene deyilesi az deyil sozum Bir bilsen ne qeder hesretindeyem Menim sozlermi cixartma yaddan Umudum vuqarim sevecek seni Bir zaman kocsemde fani dunyadan Torpaqda mezarim sevecek seni | |
|
| |
BRL
| Konu: Geri: Azeri Şiiri Ptsi Nis. 20, 2009 7:33 am | |
| Sade sevgilim Inanmisdim sene Sade sevgilim Hec vaxt inanmazdim bele olacaq Sevmisdim seni Sade sevgilim Aglima gelmezdi meni aldadacaq... Vefasiz cixdi sevda denizim Qaraldi heyatim, gecem-gunduzum Bes bitmeyecekdi sevgimiz bizim Aldatdi meni Sade sevgilim Sen gedenden yuxu getmir gozume Vefasiz cixdin menim bitmez sevgime Dusmen oldum sensiz ozum-ozume Get daha sevmirem seni Sade sevgilim | |
|
| |
BRL
| Meni unutmaq nece de asanmis Getdin, arxaya donub baxmamis, Terk etdin, menimle vidalasmamis, Susdun kelme bele danismamis, Meni unutmaq nece de asanmis. Bes dediyin o gozel sozler Bes mene baxan o gozler Anladim ki hamisi yalan, yalnis Meni unutmaq nece de asanmis. | |
|
| |
BRL
| Qelbimdeki hisler ile!
Gah yuxuda, gah royada Geceler de, gunduzler de Yalniz seni men gorurem Qelbimdeki hisler ile! Ele bil ki, menimlesen Qelbimdesen, konlumdesen, Basqa hec ne dusunmurem Qelbimdeki hisler ile! Zaman nece deyisibdir, Varli-kasib her zaman var Amma onlar arasinda mesafemi, Ne vaxtdan var Bunu nece duyum, gorum, Qelbimdeki hisler ile! Heyatda sevinc olanda, Ele bil ki, yanimdasan Kederli, qemli animda Sen yene de, yanimdasan Seni nece sevmeyim men Qelbimdeki hisler ile! Gordum sevib-sevilirik Nece de gozeldir ALLAH! Mene deyir, men seninem Sen de menim, ne meslehet? Royada gorduyumu de, Gerceklikde saniram men Qelbimdeki hisler ile! Qaynar hisler, esq alovu Hec vaxt sonmez, yasayacaq Mehebbetden ayrilanda O suretle qocalacaq Niye axi qocalmasin Qelbimdeki hisler ile! Sevinc gozel, keder aci Ancaq omur gerceklikdir Sevincime sevinc qatib, Kederine kederlenen Daim uzu gulen menim Ey sevdalim, qaranqusum Seni nece sevmeyim men Qelbimdeki hisler ile! Seni nece sevmeyim men Qelbimdeki hisler ile!
| vbrep_register("61571") | |
| |
|
| |
BRL
| Axtaracagam Gunlerin birinde itirsem seni, Hesretin oldurer hemin gun meni Neynirem lale ustde sehsiz cemeni, Seni ureyimde saxlayacagam. Qirilsa konlumun qanadi-qolu, Yoluma yagsa da yagis-qar, dolu Axtarib taparam sen geden yolu, Seni xeyallarda yasadacagam. Parlaq ulduz olub cixsanda goye, Narin yagis olub yagsanda yere, Goyde simsek olub caxsanda bele, Seni royalarda axtaracagam. | |
|
| |
BRL
| Boynubukuk cicekler
Gozlerimden suzulen yas Komeyime catmir daha Sensiz kecen xos an bele Ureyime yatmir daha Omru sensiz gormek gulum Son arzusu kederimin Qayit gulum dinle meni Qayit menim hemdemim Qayit gulum gercekleshsin Sensiz qalan yalanlarim Qayit gulum cohrelensin Sensiz solan yanaqlarim Qayit gulum, qoy yer tutsun Yerimeyen ayaqlarim Qayit gulum dinle meni Qayit menim hemdemim Sen getmisen inan gulum Uzanadir ellerim “Pervaneye” sirin olub Senin aci sozlerin Boynubukuk solub qalib Verdiyin ciceklerin Qayit gulum dinle meni Qayit menim hemdemim. | |
|
| |
BRL
| Bir gun doneceksen… olmayacagam
Yollara baxmaqdan gozum yorulub Ozum yox, ureyim sene vurulub Omur gun-saatdir vaxtla qurulub Bir gun doneceksen… olmayacagam Gul kimi acilib sonsem de sensiz Gunlerin, aylarin otusur mensiz Urek baglansa da sene kemersiz Bir gun doneceksen… olmayacagam. Ne cefa cekdirsen dozerem yene Adinla sifreler bezerem yene Gozle geleceyem demisdin mene Bir gun doneceksen… olmayacagam Bas aca bilmedim hiyleden-tordan Gor mene neyledi belali sevdan Cixdin seferden, getdiyin yoldan Bir gun doneceksen… olmayacagam. | |
|
| |
BRL
| Bu sen deyilsen
Bahar gozleyirem bu ureyinden Bilirem ne kecdi qiz ureyinden Daha yolarimi gezen deyilsen Yox, yox inanmiram bu sen deyilsen Vusalin ulduzu goyden qopdumu Hesretin nalesi neyden qopdumu Sen ki adi kusen deyilsen Kusmusen demeli bu sen deyilsen Adini cekmesem alisar dilim Kovrek ureyini bilirem, gulum Sen de bu hesrete dozen deyilsen Eger doze bilsen bu sen deyilsen. | |
|
| |
BRL
| Konu: Geri: Azeri Şiiri Ptsi Nis. 20, 2009 7:34 am | |
| Bu sen deyilsen
Bahar gozleyirem bu ureyinden Bilirem ne kecdi qiz ureyinden Daha yolarimi gezen deyilsen Yox, yox inanmiram bu sen deyilsen Vusalin ulduzu goyden qopdumu Hesretin nalesi neyden qopdumu Sen ki adi kusen deyilsen Kusmusen demeli bu sen deyilsen Adini cekmesem alisar dilim Kovrek ureyini bilirem, gulum Sen de bu hesrete dozen deyilsen Eger doze bilsen bu sen deyilsen. | |
|
| |
BRL
| Esq dusgunu
Meni sevirsenmi? .... Suala bir bax Eger sevirsense goren hardasan? Ozun oz kefinde, belke dardasan? Dardasansa sesle, gelerem gulum Baxmaram ki, mene edirsen zulum Gece de, gunduz de qulagim sesde Ele bil hec yoxsan sen olan kes de! Vefasizliq sene inan yarasmir, Saf esqi olanlar heddini asmir! Amma ne olar ki qayit deyirem, Seni heyatimdan cox isteyirem! Seninle gederem son menziledek Isterem senincun men de olum tek! Ozum istemeden gordum bu gunu, Neyleyim, olmusam esqin dusgunu! | |
|
| |
BRL
| Gedirsen
Toyuna qarisib haminin basi, Men qemli, etrafsa sevinib gulur. Soyle, gozlerinden axan goz yasi Niye ureyimi axib tokulmur. Gelmisem, yaxsi yol deyim men sene, Basini qaldirib uzume baxma, Hetta, xeyalin da otub-kecene, Qayitmaq istese bir de, buraxma Kim idi gunahkar bile bilmedik, Zaman oz atini capdi, apardi, Bir tike sevinci bole bilmedik, Felek xeber tutub tufan qopardi, Seni aparirlar, sense cevrilib, Meni axtarirsan qemli baxisla, Menim qol-qanadim coxdan qirilib, elim sene yetmez, meni bagisla. Gedirsen, dalinca su sepir anan, Mense goz yasimla yuyuram yeri, Kas bu yuxu ola, qalxib yuxudan, Qaytara bileydik oten gunleri... | |
|
| |
BRL
| Gizli sevgi
Her zaman bilmirem neden, Men seni dusunub seni aniram. Ozunu gorende nedense qacib, Esqinin oduna gizli yaniram. Her axsam ,her seher, yalniz senincun, Sizin pencereye dikilir gozum. Men seni gorende donub qaliram, Bu deli sevdaya heyranam ozum. Haraya gedirem, kesib yolumu, Odlu baxislarla baxirsan mene. Belke de ele qelbden sevdiyim ucun Susuram , hec bir soz demirem sene. | |
|
| |
BRL
| Yene soyuqlugun yandirir meni Seni seven qelbim senden inciyib Oxu esq bulbulum qemli negmeni Seni seven qelbim senden inciyib. Mohneti hemise yari bolerdik Her cur cetinliye qalib gelerdik Bir gun gorusmesek sanki olerdik Seni seven qelbim senden inciyib. Indi yasayiriq kuskunler kimi Konul rubabimin qirilib simi Men gezdirirem dag boyda qemi Seni seven qelbim senden inciyib | |
|
| |
| Azeri Şiiri | |
|