BRL
Mesaj Sayısı : 1207 Doğum tarihi : 07/02/94 Kayıt tarihi : 31/03/09 Yaş : 30 Nerden : Bursa Ruh HaLim : Tuttuğu takım : Rep Gücü : Dikkat : Burda ben varım..
Güç Sistemi AktifLik: (10/10) Başarı Puanı: (10/10) GüçLüLük: (10/10)
| Konu: özdemir asaftan secmeler C.tesi Nis. 11, 2009 3:12 am | |
| Bütün renkler aynı hızla kirleniyordu, Birinciliği beyaza verdiler. _____________________________________ Gerçek değer gelmesi boşluk dolduran değil; Gitmesi boşluk yaratandır. _____________________________ Vurdun,acısı daha geçmedi, Biliyorum geçecek. Ama öyle ağır konuştun ki ardından O,gittikçe gerçek Konuşmak susmanın kokusudur. Ya sus git, ya konuş gel, ortalarda kalma. Yalan korkaklığın tortusudur. Dürüst kaba ol, eğreti saygılı olma.Yalnızlık Paylaşılmaz Yalnızlık, yaşamda bir an, Hep yeniden başlayan.. Dışından anlaşılmaz.
Ya da kocaman bir yalan, Kovdukça kovalayan.. Paylaşılmaz.
Bir düşün'de beni sana ayıran Yalnızlık paylaşılmaz Paylaşılsa yalnızlık olmaz. İnsansız adalet olmaz Adaletsiz insan olur mu? Olur, olmaz olur mu! Ama, olmaz olsun _______________________
Beni öyle bir yalana inandır ki, Ömrümce sürsün doğruluğu ________________________________
Senin içine girdiğim zaman Dışımda kalıyorsun. Senin dışından sana bakınca İçime sığmayorsun ___________________kim o deme boşuna benim ben öyle bir ben ki gelen kapına , baştan başa SEEN " Türkiye’de istanbul ne ise istanbul’da gece ne ise gecede yürümek ne ise, yürürken düşünmek ne ise, seni unutamamacasına düşünmek ne ise, unutamamanın anlamı ne ise, seni sevmek ne ise, saklayayımmı yok söyleyeyim derken birden aşka düşmek ne ise. herneyse ( üç nokta ...)) | |
|