EglenFavoricaz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

EglenFavoricaz

Film Oyun Program Dizi Msn avatar Nick Resim Komik forum oyunları haberler divx eglenfavoricaz

AnasayfaEglenFaVoRiCazLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Vista Nasıl Çalışır? Sorunlar- Çözümler

YazarMesaj
BRL
WebMasTeR
WebMasTeR
BRL

Doğum tarihi : 07/02/94
Ruh HaLim : Vista Nasıl Çalışır? Sorunlar- Çözümler Mutlu10
Tuttuğu takım : Vista Nasıl Çalışır? Sorunlar- Çözümler 3cfc6cbe9b5f994873e98f5d8805462f
Rep Gücü : Vista Nasıl Çalışır? Sorunlar- Çözümler R12bl5
Dikkat : Burda ben varım..

Güç Sistemi
AktifLik:
Vista Nasıl Çalışır? Sorunlar- Çözümler Img_left10/10Vista Nasıl Çalışır? Sorunlar- Çözümler Empty_bar_bleue  (10/10)
Başarı Puanı:
Vista Nasıl Çalışır? Sorunlar- Çözümler Img_left10/10Vista Nasıl Çalışır? Sorunlar- Çözümler Empty_bar_bleue  (10/10)
GüçLüLük:

Vista Nasıl Çalışır? Sorunlar- Çözümler Empty
MesajKonu: Vista Nasıl Çalışır? Sorunlar- Çözümler   Vista Nasıl Çalışır? Sorunlar- Çözümler Icon_minitimeÇarş. Nis. 08, 2009 10:25 pm

Bu konumda Windows'un yeni işletim sistemi olan Vista hakkında geniş bilgiler vereceğiz ve yazdığım açıklamaların ardından vista ile ilgili sorunları olan arkadaşların sorunlarını beraber çözmeye çalışacağız.
İlk olarak ekleyeceğim mesajlardan sonra konunun kilidini açıcam, Tüm mesajlar eklendikten sonra sıkıntıları olan arkadaşların sorunları yazmaları konunun düzeni açısından daha iyi olacaktır. Ve birçok arkadaşımız bu mesajlara bakarak sorunlarını rahatlıkla çözebilirler. Ama takıldıkları yerlerde bizden yardım alabilecekler. Şimdilik arkadaşlarımız sorunlarını Donanım bölümündeki >> Online Teknik servis konusuna yazabilirler.
Konunun kilidi açıldıktan sonra gereksiz mesaj yazanların mesajları silinecektir, o yüzden neden mesajım silindi diye sormayın.
Konularda CHIP dergisinden yararlanılmıştır.
Selametle kalın....

Vista Nasıl Çalışır? Sorunlar- Çözümler
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Delta Force Xtreme 2-RELOADED %100 çalısır 5 part
» Vista Tema
» Koyun Nasıl Kopyalanır
» Sitemiz<in portalı Nasıl
» Tasarruf Nasil Olur!